Jemput Masuk..Jgn Malu2..

hyee..selamat datang ke blog y biase2 je ni..tujuan pn suke2 je kn..teman dikala suka duka kt Egypt ni..Al-maklum le..negara kuno..pape pn Selamat3..

Aku Dilamar??

Wednesday, 13 April 2011


hehhe..tajuk "hot" gle..ni bkn kisah fastasi..ni real ny.e.oleh kerane bosan dok menatung kt uma mengabih kn borehh..aku mengambil keputusan tuk berkerja..mle2 kt bangi..jd tutor..atas permintaan bondaku pn stop le jd tutor..balik kg teman beliau..


nk dijadi kn cite..2 ari je aku kt uma aku da mati kutu..so aku pn mnx le keje kt dpn uma aku..kt warung asam pedas..keje jd water-boy ngn pencuci..jd le dr xde wt pape kn..al maklum le..rajin..haha..so keje pnye keje..masuk le 2 minggu..ari ke ari aku tgok makin ramai makcik2 dtg kedai tu..tp wt dek jele..boss aku ckp..dlu akk aku keje ra
mai dak2 bujang dok lepak kedai tu..pelaris le konon ny..


hurmm..so nk dijadi kn cite..ad le 1 ari tu..makcik ni kerap gak le dtg makan kt situ..time aku serve kt meja makcik tu..tbe2 dy tegur..bermula la detik2 aku dilamar..hahhaha

makcik :ni ank pak ya y kt mesir tu ehh??
aku :aah..
makcik :amek medic kn??bpe tahun lg kt sne??
aku :yup..ad le lg 4 tahun ++ klu xgagal lg..insyallah
makcik :hensem ekk org ny..da ad y punye ke lom??klu xde leh makcik cari kn..

tersentak aq dy tnye soalan cm tu..tau le aku hensem to agak2 le soalan tu..seb bek x kne heart attack..nk offer cucu ke nk offer diri ni..tup2 le boss aku mencelah..boss aku ckp..kompom3 le ramai da tunggu..hahahah..potong tol boss aku ni..bru nk promote dri kot2 makcik ni de cucu y cun ke..sejak dari tu makin kerap dy dtg..tp malang ny sebelum dy bawak kn calon tok aku..aku da stop keje..nk wt urusan tuk balik sni..haihh..melepas aku...xde rezeki..

3 comments:

noazhatori said...

memang menunggu saat ko di atas pelamin bro...serius! wakakakakaka!!

KiDDo said...

hahaha..ko dlu le der..aq lme lg

sisaenamm said...

apecer.....x cter pun kat aku...... :(